You are viewing:


Consumer

Change to: Business or pro or Medical

B2B Digital & Desk Based Sales säljare/Account Manager till Canon

Översikt

Dela det här jobbet:
  • 16533
  • Sweden
  • Helsingborg
  • Sales
  • Ingångsnivå
  • Heltid - fast

Beskrivning av position

Trivs du med att arbeta som säljare och tilltalas du av att arbeta relations- och resultatorienterat? Brinner du dessutom för att göra affärer, arbeta målfokuserat samt skapa och vidhålla relationer via telefonen och Microsoft Teams? Då är du rätt tjej/kille för detta jobb!

Den digitala transformationen förändrar både individer och organisationers beteende. Kombinationen av ny teknologi och nya tjänster ger våra kunder ökad effektivisering av sina affärsprocesser. Vårt breda och väletablerade produkt- och tjänsteutbud inom informationshantering, robotiserings- och digitaliseringstjänster, samt print managementlösningar hjälper stora och medelstora företag över hela världen att förädla sina processer, så att de är redo att möta morgondagen. Vi söker en affärskvinna/affärsman, med uppgift att bearbeta och utveckla både befintliga och nya kunder i Stockholm, Malmö, Göteborg och Helsingborgsområdet.

Dina huvudsakliga arbetsuppgifter kommer att bestå av att driva affären från ax till limpa. I dina affärer samarbetar du med produktchefer, service, marknadsavdelning och projektledare för att tillsammans kunna presentera en helhet från företaget. Även relation och samarbeta med våra leverantörer och partners kommer att vara en framgångsfaktor för ditt arbete. Du kommer att arbeta utifrån uppsatta budgetmål och ha ett resultatinriktat synsätt med fokus på affärer.

Vad vi ger

Hos Canon får du stöd och uppmuntran från kollegor som delar dina ambitioner och hjälper dig att lyckas och växa. Vi investerar i din professionella utveckling. Våra ledare ger dig friheten att prova nya saker och du ingår i en kultur där vi delar våra framgångar och lär av varandra.Vad vi förväntar oss av dig

Vi behöver medarbetare som har en stark vilja och ett mod att uppnå det exceptionella genom att samarbeta med andra. Du vågar göra saker på ett nytt sätt och har en förmåga att se världen som dina kunder ser den. Vi söker nyfikna och kreativa problemlösare som du - någon som ser till att Canon ligger steget före i en ständigt föränderlig värld.Du kommer att behöva

Vi söker dig som som är i början av din säljkarriär och har intresse av B2B försäljning samt brinner för att driva affärer och för att skapa goda relationer. Du kommer kanske från retailbranschen och känner att du vill ta nästa steg att utvecklas i din roll som säljare och vill fortsätta din säljresa på ett stort globalt företag. Du bör ha minst en gymnasiekompetens och ha mycket goda kunskaper i både svenska såväl som engelska. I rollen ingår även ett ansvar för att boka möten med nya företag/kunder, därav bör du vara orädd och kunna ringa kalla samtal samt söka upp kunder på andra sätt, ex via sociala kanaler.

Vi lägger stor vikt vid de personliga egenskaperna. Du är en kommunikativ och flexibel tjej/kille som vill göra skillnad för våra kunder. Du är van att ta egna initiativ samtidigt som du är en lagspelare som uppskattar ditt team. Du drivs av en nyfikenhet att ständigt utveckla dig själv och din kompetens.Ytterligare Information

För mer information om tjänsten vänligen kontakta rekryterande chef, Steffen Daabeck via steffen.daabeck@canon.se. Har du frågor gällande rekryteringsprocessen är du välkommen att kontakta HR, Alicia Selberg alicia.selberg@canon.se. Urval och intervjuer sker löpande. Vi tillämpar bakgrundskontroll och tester i Canons samtliga rekryteringar. Läs mer om hur det är att arbeta på Canon Svenska på vår karriärsida.

Kyosei är Canons företagsfilosofi och innebär kort "att leva och arbeta tillsammans för allas bästa". Med filosofin som ledord försöker vi i alla rekryteringar skapa en arbetsplats som återspeglar mångfald och öppenhet.

Läs mer om oss via http://canonbusinesscenter.se/

Välkommen med din ansökan! 

 

Canon berikar människors liv och företags verksamheter på häpnadsväckande nya sätt. Du kan bli en av oss och forma framtiden för ett starkt, ambitiöst och hänsynsfullt företag. Tillsammans gör vi skillnaden. Du kan förvänta dig de exceptionella och uppnå det exceptionella, med världens bästa bildföretag.

Living and working together for the common good.