You are viewing:


Consumer

Change to: Business or pro or Medical

Nordisk Key Account Manager, Commercial Print

Översikt

Dela det här jobbet:
  • 14246
  • Sweden
  • Stockholm
  • Sales
  • Specialist / Professional
  • Inte angett

Beskrivning av position

Är du intresserad av att bli en viktig del av ett marknadsorienterat och professionellt nordiskt team inom Commercial Print?

Canon söker nu en nordisk Key Account Manager för att utveckla och utöka vår starka marknadsposition inom grafisk produktion i Sverige och Norge. Målgruppen som du kommer att abreta med är några av de största grafiska kunderna och artiklarna för Canons avancerade skrivare samt produktionsrelaterade mjukvarulösningar. Genom kundfokus, affärsutveckling och applikationskunskap kommer du vara en avgörande del för att skapa värde för våra kunder och vårt långsiktiga partnerskap i Sverige och Norge.

Vad vi ger

Hos Canon får du stöd och uppmuntran från kollegor som delar dina ambitioner och hjälper dig att lyckas och växa. Vi investerar i din professionella utveckling. Våra ledare ger dig friheten att prova nya saker och du ingår i en kultur där vi delar våra framgångar och lär av varandra.

I rollen som nordisk Key Account Manager kommer att ansvara för hela försäljningsprocessen. Du vårdar och etablerar din portfölj av svenska och norska företag inom Commercial Print. Du etablerar och utvecklar ett värdebaserat samarbete med med våra största kunder och partners. Genom dialog och noggrann analys kommer du skapa grunden för förberedelse till ett businesscase och genom presentation av helhetslösningar skapar du värde för våra befintliga och framtida kunder.

Vidare kommer du att arbeta med att:
• Boka kundmöten och delta i aktiviteter som främjar relationsskapandet kopplat till försäljning.
• Förbereda erbjudanden för nya och befintliga kunder.
• Skapa en en attraktiv pipline, få löpande förläljningskvoter och förhandla och förbereda kontrakt.
• Planera och genomföra egna försäljningsaktiviteter.

För att du ska lyckas i rollen lägger vi stor vikt vid utbildning och utveckling. Därav inkluderar rollen bland annat en adekvat koncept- och produktionsutbildning samt försäljningsutveckling. I rollen kommer du att ingå i ett dedikerat nordiskt team där du rapporterar direkt till Nordic Category Head for Commercial Print. Din arbetsplats kommer att vara Canon Sverige, Stockholm och tjänsten innefattar ett antal resdagar till Norge. Lönen utgörs av en fast del och en provisionsbaserad del. Canon erbjuder även tjänstepesnion, sjukförsäkring samt tjänstebil.

Vad vi förväntar oss av dig

Vi behöver medarbetare som har en stark vilja och ett mod att uppnå det exceptionella genom att samarbeta med andra. Du vågar göra saker på ett nytt sätt och har en förmåga att se världen som dina kunder ser den. Vi söker nyfikna och kreativa problemlösare som du - någon som ser till att Canon ligger steget före i en ständigt föränderlig värld. .

Du kommer att behöva

För att lyckas i rollen som nordisk Key Account Manager tror vi att du har gedigen erfarenhet av B2B-försäljning samt minst 3-4 års erfarenhet av relevant försäljningområde, gärna inom avancerade skrivare.

Vidare söker vi dig som:
• Trivs med att arbeta proaktivt och drivs av att skapa extraodrinära resultat. 
• Är relationsskapande och är van att bygga förtroende samt sätter kunden i fokus. 
• Är självständig och tar egna initativ för att skapa resultat, men är samtidigt en lagspelare som lyssnar och bidrar med input till teamet. 
• Talar och skriver svenska och egnelska på företagsnivå. Talar du norska ses det som meriterande. 
• Trivs i en roll med ett antal resdagar.

Ytterligare Information

Låter det som något för dig? Då urval och intervjuer sker löpande rekommenderar vi att skicka in din ansökan redan idag. Om du har frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta Category Head, Simon Brejner på telefonnummer, +45 2020 7780.

Canon berikar människors liv och företags verksamheter på häpnadsväckande nya sätt. Du kan bli en av oss och forma framtiden för ett starkt, ambitiöst och hänsynsfullt företag. Tillsammans gör vi skillnaden. Du kan förvänta dig de exceptionella och uppnå det exceptionella, med världens bästa bildföretag.

Expect the Exceptional.