You are viewing:


Consumer

Change to: Business or pro or Medical

Vi søger løbende nye salgstalenter

Oversigt

Del dette job:
  • 13467
  • Danmark
  • Alle lokationer i Danmark
  • Salg
  • Specialist/Professional
  • Fuldtid permanent

Jobbeskrivelse og resumé

Er du resultatorienteret, proaktiv, og er det naturligt for dig at skabe relationer - så er det måske dig, vi søger til et af vores salgsteams?


Har du erfaring fra B2B-markedet som Account Manager, Key Account Manager, telesælger, eller er du en dygtig mødebooker, modtager vi gerne en ansøgning fra dig.

Har du ikke erfaring, men har det rette drive og ambitioner, hører vi også gerne fra dig.

 

Hvad tilbyder vi?

I Canon får du den støtte og opmuntring, som du behøver for at lykkes og udvikle - fra kolleger, der deler dine ambitioner. Vi vil investere i din faglige udvikling. Vores ledere vil give dig frihed til at prøve nye ting, og en kultur, hvor vi deler vores succeser og lærer af hinanden og vores fejl. .

Hvad forventer vi af dig?

Vi ønsker medarbejdere, som har en stærk vilje og et mod til at opnår noget ekstraordinært ved at samarbejde med andre. Du tør gøre tingene på en ny måde og har evne til at se verdenen, som dine kunder ser den. Vi søger nysgerrige og kreative problemløsere som dig - en, der sikrer, at Canon er et skridt foran i en konstant foranderlig verden. .

Du vil behøve

.

Canon beriger livet og virksomhedernes aktiviteter på opsigtsvækkende nye måder. Du kan blive en del af os og være med til at forme fremtiden i en stærk, ambitiøs og respektfuld virksomhed. Sammen gør vi en forskel. Du kan forvente det exceptionelle  og opnå noget ekstraordinært i en af verdens bedste imaging-virksomheder.

Expect the Exceptional.